Het communicatiecongres – over #dncp!

Renata en Marije spreken op 14 november op Het Communicatiecongres. Dit  jaarlijkse congres heeft dit keer als thema ‘Hollandse Nieuwe’ en staat helemaal in het teken van de nieuwe communicatieprofessional. (Cool he?!). Kom je ook? Er is nu nog een earlybirdkorting!

Wat je kunt verwachten? op hun website schrijven de organisatoren:

 

Hollandsche Nieuwe – een congres over nieuwe spelregels voor het communicatievak

Het zoemt al een tijdje rond. Het communicatievak is bezig zichzelf opnieuw uit te vinden.  Hard nodig ook, want de wereld van vanmiddag ziet er heel anders uit dan de wereld van vanochtend. Welke rol is er weggelegd voor De Nieuwe Communicatieprofessional? Is hij coach, facilitator, uitvoerder? Hofnar? Reputatiemanager?

Welke vaardigheden zijn er nodig? Hoe ziet de afdeling communicatie van de toekomst er uit? Wat zijn de topics en issues? Bestaat er over 5 jaar nog wel zoiets als een communicatieafdeling?  Kun je nog wel werken met een plan of is flexibiliteit het enig juiste antwoord?

Discussies, chats en interactie: dat is de basis en het uitgangspunt voor dit congres. Plenair, in de grote zaal en na afloop in kleinere kring over de onderwerpen waar u meer van wilt weten. Met de sprekers van die ochtend.

Er is een  discussie over de nieuwe communicatieprofessional  met Marije van den Berg en Renata Verloop. Er is interactie met Betteke van Ruler over de communicatiescrum. Aangevuld met ervaringen over de scrum in de praktijk.  André Manning , directeur global comms Philips gaat met u in debat  over de vraag: hoe word je nu echt accountable. Karen van Bergen (ceo Porter Novelli worldwide) vertelt hoe het vak zich internationaal ontwikkelt.

Vier communicatiemanagers van grote organisaties debatteren live over de toekomst van de afdeling. Reint Jan Renes neemt u mee naar een redelijk onontgonnen terrein: hoe kun je via communicatie daadwerkelijk gedrag  veranderen?  En dan hebben we het nog niet gehad over onze mystery guests, de workshops op het gebied van social media en niet te vergeten het  grote Onderwijs/Praktijkdebat.

Kortom: Hollandsche Nieuwe. Voor iedere professional die vragen heeft en praktische antwoorden zoekt.

Reacties zijn gesloten.