#dncp presenteert … een whitepaper over luisteren!

Op dit moment verdiept #dncp zich in ‘goed luisteren’. En vooral ook: wat onze rol daarbij moet zijn. Want wij denken dat de nieuwe communicatieprofessional de organisatie daarbij kan helpen. In dit whitepaper delen we inzichten uit de deskresearch die we de afgelopen maanden deden. Je leest over verschillende manier van luisteren en dat voor echt luisteren meer nodig is dan alleen goed je mond kunnen houden…

Wij zijn nieuwsgierig hoe dat luisteren eigenlijk moet, wat dat oplevert en wat de rol van de communicatieprofessional hierbij is. Het lijkt ons ook een noodzakelijke opstap naar ‘de communicatieve organisatie’. Want echt luisteren betekent dat je bereid bent iets te doen met wat je hoort.

Screenshot whitepaper #dncp over luisteren (maart 2014)

We deden (of eerlijk gezegd: Marije deed vooral) een uitgebreide deskresearch naar luisteren en de uitkomsten daarvan delen we in dit whitepaper. Dat kun je gratis aanvragen. Maar wat we nog leuker zouden vinden is als jij je kennis over en ervaringen met luisteren wilt delen en je collega’s praktische tips wilt geven, bijvoorbeeld over werkvormen die je kunt toepassen. We zijn heel benieuwd naar jullie reactie en input!

Ja, ik wil dit whitepaper graag aanvragen!

 

Even checken of je geen spambot bent (sorry)...

3 reacties op “#dncp presenteert … een whitepaper over luisteren!

  1. Goed werk dames (ehh Marije…) maar ik mis input uit een uitstekend hoofdstuk van Monica Wigman in haar boek ‘Regel jij het draagvlak’. Zij heeft in haar hoofdstuk 5 zeer praktische instrumenten en achtergronden over LUISTEREN opgenomen.
    Ook inzichten over corporate silence van Mark Blok kunnen jullie whitepaper verrijken.

    Wellicht is jullie whitepaper Work in Progress?

  2. Dankjewel voor deze waardevolle aanvullingen Erik! En inderdaad: work in progress :-) Deel 2 is gepland rond juni!

  3. Pingback: Bijeenkomst #dncp | De nieuwe communicatieprofessionalDe nieuwe communicatieprofessional